Over Tilburg University Junior

Tilburg University Junior

De Juniorkennisbank is een initiatief van Tilburg University Junior – onderdeel van het Wetenschapsknooppunt Zuid (WK Zuid). Het Wetenschapsknooppunt Zuid is een gecombineerd programma van Tilburg University, TU/e en Maastricht University. Dit programma biedt kinderen en jongeren de kans te ontdekken, onderzoeken en ontwerpen en laat hen in aanraking komen met wetenschap in de breedste zin van het woord. Tilburg University  Junior wil dit doel bereiken door activiteiten voor kinderen en jongeren te organiseren, te zorgen voor een professionalisering van leraren en organisaties, en onderzoek te doen naar het duurzaam verbreden van de infrastructuur op dit gebied in Brabant.

De Juniorkennisbank is gerealiseerd door Tilburg University Junior. Wilt u op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen rond Tilburg University Junior en de Juniorkennisbank meld u dan aan via dit formulier of via de banner rechtsboven.

Met Tilburg University Junior van passend naar spannend onderwijs

Marc Vermeulen, hoogleraar Onderwijssociologie en voorzitter van de Stuurgroep van het Tilburgse Wetenschapsknooppunt vertelt over de activiteiten van Tilburg University Junior.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen:

 

banner-aanmelden3over WKbrabant

Herman de Regt
Wetenschappelijk adviseur

 Projectteam Tilburg University Junior
Projectleider:
Saskia Donkers-Immens


Techniek en organisatie:
Aldo de Moor
Programmamaker:
Joëlle Smulders-van Dijck