Kinderuniversiteit “#friends forever:)?”

Op de zonnige woensdagochtend 15 mei vond de allereerste Kinderuniversiteit voor reguliere klassen plaats. Professor Marjolijn Antheunis vertelde vol passie over sociale media en vriendschappen. Een onderwerp waar iedereen natuurlijk wel iets over te vertellen heeft! De enthousiaste kinderen deelden graag hun persoonlijke ervaringen. Dat maakte het college heel levendig! Na het luisteren naar de negatieve, maar zeker ook de positieve aspecten van social media kregen de kinderen, de ouders en leerkrachten ook nog een tip mee: durf af en toe, al is het maar een uurtje, onbereikbaar te zijn. Dat is goed voor je! Bedankt professor Marjolijn en de kids voor de leerzame en bijzondere ervaring!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s