Kinderuniversiteit 20-3-2019 “Wie ben ik?”

Wat was de sfeer geweldig vorige week woensdag tijdens de Kinderuniversiteit! Dat kon ook niet anders met professor Monique van Dijk die het kindercollege startte met het zingen van het lied “Hallo allemaal! Wat fijn dat je er bent”. Wat een binnenkomer! Het werd een heel mooi college dat ging over ontdekken wie je bent. Want hoe doe je dat? De professor legde uit dat het belangrijk is om te bepalen welke waarden je belangrijk vindt, zodat je keuzes kan maken waar je achter staat om te denken: Dit ben ik. Hier ga ik voor. Hier voel ik me goed bij. Want volgens professor Monique word je gelukkig als je echt doet wie je bent. En uiteindelijk wordt de wereld beter als je gelukkig bent!

De persoonlijke en warme sfeer werd nog eens versterkt door de vragen die werden gesteld aan de professor, zoals: “Wie denkt u dat u bent?” en “Wat gaf u de moed om door te blijven studeren en professor te worden?” en “Wat heeft u als tip voor ons om de wereld beter te maken?”. De professor was ontroerd. Na afloop konden jullie met de professor op de polaroidfoto. Wat was dat leuk! Wij hebben ontzettend genoten van jullie leergierigheid en enthousiasme. Dank jullie wel!

De Kinderuniversiteit gemist en nieuwsgierig geworden naar het college? Kijk dan hier de Kinderuniversiteit van 20 maart terug.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s