Alle Scholen Verzamelen!

Wat is er als kind nou leuker dan buitenspelen? Toch doen steeds minder kinderen het graag. Tijd om onderzoek te doen naar buitenspelen! Op woensdag 12 juni organiseren de wetenschapsknooppunten een evenement voor alle basisscholen in Nederland: Alle Scholen Verzamelen! Bovenbouwleerlingen helpen universitair onderzoekers door op die dag een tekening te maken van hun favoriete buitenspeelplek. De tekeningen worden door de onderzoekers gebruikt om onderzoek te doen naar buitenspelen. Als je meedoet ontvang je bovendien een lesplan waarmee je klas zelf ook onderzoek kan doen naar de tekeningen. Schrijf je in en verzamel met je hele klas data voor echt wetenschappelijk onderzoek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s