Aanmelden voor Kinderuniversiteit “Wie ben ik” op 20 maart

Woensdag 20 maart van 15.00u tot 16.00u vindt alweer de laatste Kinderuniversiteit voor individuele inschrijvingen van dit schooljaar plaats. Professor Monique van Dijk-Groeneboer gaat het hebben over wat jou nu juist jou maakt! We willen allemaal iemand zijn of iemand worden. Maar wie en waarom? En hoe weet je wat je wilt? Door naar anderen te kijken en te luisteren? Of door naar jezelf te luisteren? Leer tijdens dit kindercollege meer over jezelf! Voor meer informatie over het onderwerp en aanmelden, ga je naar: http://www.tilburguniversity.edu/kinderuniversiteit. Tot dan!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s