Aanmelden voor Kinderuniversiteit “Leven zonder paspoort” op 20 februari

Woensdag 20 februari van 15.00u tot 16.00u vindt er een hele bijzondere Kinderuniversiteit plaats. Professor Nicola Jägers, ook lid van het College voor de Rechten van de Mens, gaat het hebben over staatloosheid. En alsof haar kindercollege “Leven zonder paspoort” nog niet indrukwekkend genoeg is, wordt in het voorprogramma het boek “Het Meisje Dat Haar Land Verloor” gelanceerd. Het boek is na het kindercollege beschikbaar in de ontvangstruimte. Voor meer informatie over het onderwerp en aanmelden, ga je naar: http://www.tilburguniversity.edu/kinderuniversiteit. Tot dan!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s