Kinderuniversiteit: Juf of mees robot?

Op woensdag 14 november vond de Kinderuniversiteit speciaal voor plusklassen plaats. Driehonderd enthousiaste kinderen en tientallen ouders en begeleiders luisterden aandachtig naar prof. dr. Marc Vermeulen. De Aula zat bomvol en de sfeer was geweldig. De professor vertelde vol passie over het onderwerp robotisering in het onderwijs. Zouden robots in de toekomst leraren kunnen vervangen? De Junioren hadden er in ieder geval wel een mening over! En jij? Kijk hier de Kinderuniversiteit terug.

Op 20 februari vindt de eerstvolgende Kinderuniversiteit plaats. Schrijf hem alvast op in je agenda!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s