2 en 3 VWO’ers opgelet!

Vind je het lastig om een profielkeuze te maken? Onze studenten helpen je graag! Op woensdag 16 mei organiseerde Maastricht University, TU Eindhoven en Tilburg University van 18.30u tot 19.30u een live sessie via YouTube. Tijdens deze sessie kon je onze studenten alle vragen stellen die jou helpen bij het maken van een goede profielkeuze. Van elk profiel is één student aanwezig.

Wat heb je aan een vak als wiskunde als je naar de universiteit gaat? Hoe ziet een vak als biologie eruit tijdens je studie? Wat kun je nu met al die verschillende talen op een universiteit? Op deze -en al je andere vragen- geven studenten antwoord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s