Verslag Tilburg University on Tour 17-11-2017

Tilburg University werd 90 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden met jullie. Tilburg University nam jullie daarom mee on Tour. En wat was het een feest!

Op 17 november werden jullie verwelkomd op de universiteit met een taartje en een goodie bag. Vervolgens liepen jullie samen met de hoogleraren naar de lustrumtrein die op station Tilburg Universiteit stond. Deze trein was speciaal gereserveerd voor jullie! In de trein werd een kennisquiz gehouden. Eenmaal aangekomen op station Tilburg Centraal liepen jullie met de klas en een hoogleraar naar verschillende locaties in het centrum. Daar gaf de hoogleraar een Juniorcollege en kregen jullie een workshop.

Wat waren jullie enthousiast vanaf het begin tot aan het einde! Jullie stelden heel veel vragen aan de hoogleraren en vonden de workshops erg leuk. De afstudeerbaretjes hielden jullie de hele dag trots op. Wij genieten nog lang na van deze geslaagde dag. En kijken nu al uit naar het volgende lustrum. Jullie ook?

Lees hier het uitgebreide verslag van journalist Melinde Bussemaker!

2017_TiU_onTour_191

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s