Kom naar Night University op donderdag 16 november!

Zit jij op het voortgezet onderwijs? Kom dan naar Night University op donderdag 16 november! We organiseren dan namelijk lezingen en workshops die ook voor jou leuk zijn.

www.tilburguniversity.edu/nightuniversity

We beginnen om 18:45 met een lezing van hoogleraar Ilja van Beest die tot 19:30 duurt. Daarna is er nog van alles voor je te doen en te zien op de campus. Zoals om 20:00 de huldiging van onze eigen voetbalster Jackie Groenen waar jij natuurlijk bij wilt zijn. Daarna zijn er verschillende “experiences” die je als wetenschapper in de dop gewoon niet mag missen. Want wat dacht je ervan om een kijkje te nemen in het DAF Technology Lab of mee te doen aan een Silent Disco of hou je liever van musicals en ga je kijken naar de Medley Musicals in Concert.

Dit alles staat in het thema van Back to the future omdat Tilburg University dit jaar 90 jaar bestaat. Afhankelijk natuurlijk van hoe oud je bent en hoe laat je op kunt/mag blijven, kun je zelf (met of zonder ouders) een leuk programma samenstellen. En als je het als bolleboos aandurft, mag je ook bij de moeilijkere en zelfs Engelstalige workshops en lezingen aansluiten. Ons feestje is jouw feestje….Celebrate with us!

Wat we allemaal voor jou in petto hebben kun je lezen op www.tilburguniversity.edu/nightuniversity

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s