Tilburg University Junior ligt op officiële route tijdens Koningsdag: doe jij mee?

Op 27 april 2017 viert de Koninklijke familie Koningsdag in de stad Tilburg. Ter gelegenheid van het speciale bezoek staat er een 13 onderdelen tellend programma op de agenda: de Wereld van Tilburg. Heel Tilburg is opgedeeld in verschillende werelden met zeer diverse thema’s die typerend zijn voor Tilburg als stad.

Tilburg University Junior maakt onderdeel uit van de officiële route die Koning Willem Alexander en Koningin Maxima zullen volgen. Wat we precies gaan doen is natuurlijk nog een verrassing, maar bereid je voor op een groot spektakel. We kunnen wel alvast verklappen waar jij aanwezig moet zijn als je niets wilt missen!

Wij hebben voor al jullie Juniors een spetterende verrassing klaarstaan in Wereld 11.

Wereld 11 – Tech festival

techniek in tilburg

Tilburg is van oorsprong een Textielstad. Techniek en Transport zijn dus absoluut niet weg te denken als je aan Tilburg denkt. Vandaar dat ondernemend en innovatief Tilburg zich op de Heuvel verzameld, om de nieuwste en gaafste initiatieven te presenteren. Niet alleen toffe uitvindingen voor bedrijven, maar ook voor het onderwijs. Misschien zit er wel iets bij wat ze in de toekomst bij jou op school toe gaan passen! Kom zelf ook kijken bij Wereld 11 op de Heuvel.

Hieronder zie je een filmpje waarin uitgelegd wordt wat er op Koningsdag allemaal op het programma staat:

Kom allemaal langs bij Wereld 11!

Een Reactie op “Tilburg University Junior ligt op officiële route tijdens Koningsdag: doe jij mee?

  1. Pingback: Koningsdag sfeerimpressie: de prinsessen in de collegebanken van Tilburg University Junior | Juniorkennisbank·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s