Wat je zegt ben je zelf!

Beste Junior wetenschappers,

Bij Tilburg University Junior zitten wij niet stil! Zo staan er voor de aankomende periode weer veel leuke evenementen op de planning. Op 22 maart is er bijvoorbeeld een nieuw college bij de Kinderuniversiteit. Tijdens dit college zal hoogleraar Jos Swanenberg het gaan hebben over taal, het Brabants dialect en wat dit zegt over wie jij bent. Want wat je zegt, ben je zelf! Lijkt het je leuk om bij dit college van een echte hoogleraar aanwezig te zijn? Schrijf je dan snel in door op deze link te klikken!

Om vast een beetje te oefenen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s