Kinderuniversiteit 9 november “Stem jij mee?”

Er staat weer een leuk en leerzaam kindercollege op de planning. Op 9 november komt professor Sociologie Peter Achterberg vertellen over de verkiezingen – wie stemt wat en waarom? Een actueel thema met het oog op de Amerikaanse presidentsverkiezingen en onze Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen in het voorjaar van 2017.

kindercollegeBen jij leergierig? Ben je nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar zit en waarom sommige dingen zijn zoals ze zijn? Wil je weten hoe het er in het hoger onderwijs aan toe gaat? Dan is de Kinderuniversiteit iets voor jou! Je bent even een student en je krijgt les zoals ‘echte’ studenten.

Elk schooljaar geven inspirerende professoren les aan kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool. Het zijn interessante en leuke colleges die jaarlijks door honderden kinderen gevolgd worden. Deze gratis colleges laten je kennis maken met wetenschap. Na elk college is er nog tijd om vragen te stellen.

Natuurlijk mogen ouders of begeleiders meekomen. Zij krijgen een aparte plek in de aula van Tilburg University.

Voor wie: Nieuwsgierige leerlingen uit groep 6, 7 en 8.
Wanneer: 9  november – 15.00 – 16.00u
Aanmelden: www.tilburguniversity.edu/kinderuniveristeit 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s