Junior Night University – Griezel jij met ons mee?

Update 3 oktober: I.v.m. afmeldingen zijn er enkele plekken vrijgekomen. Kans maken op een van deze plekken? Mail ons: wetenschapsknooppunt@tilburguniversity.edu 

Het nieuwe schooljaar is begonnen en dus is het weer tijd voor een nieuwe spetterende activiteit! Op 5 oktober organiseren wij de Junior Night University. Van 18:30 tot 20:00 uur is er speciaal voor kinderen tussen de 9 tot 14 jaar (onder begeleiding van een ouder/begeleider) een speciaal programma over angsten. Het is bijna Halloween dus kom jij bij ons griezelen en je angsten overwinnen?

junior-night-universityDurf jij het aan om naar verhalenverteller Gert Brunink te luisteren op een wel heel spannende plek op de campus? Of vind jij het eten van insecten al spannend genoeg en kijk jij liever naar echte waaghalzen die wel heel erg grote hoogtes trotseren en waag jij zelf ook een poging? Dit kan allemaal tijdens Junior Night University op 5 oktober.
Klik hier voor het complete programma met tijden en locaties.

Let op: Helaas is het niet mogelijk om aan alle activiteiten deel te nemen. Iedereen kan één activiteit per ronde kiezen (er zijn twee rondes). Is een ronde vol, dan kun je deelnemen aan een andere activiteit. Bij het melden op de avond zelf kun je jouw voorkeur doorgeven.

Maak kans op een virtuele rit in de Tilburg University achtbaan

Bij het online registreren kun je aangeven of jij een virtueel ritje wilt maken in de achtbaan op de campus van Tilburg University. Het DAF Technology Lab heeft een Experience Room waarin allerlei experimenten met virtual reality worden uitgevoerd. Tijdens Junior Night University wordt het DAF Technology Lab voor eventjes ‘omgebouwd’ tot een achtbaan. Uit de aanmeldingen worden 15 kinderen geloot die deel mogen nemen aan het experiment. Durf jij het aan?

junior-night-university-programma

Datum: 5 oktober
Locatie: Dantegebouw, Tilburg University
Tijd: 18:30 – 20:00 (ontvangst vanaf 18:15)
Voor wie: kinderen tussen de 9 en 14 jaar

Meer weten over Night University? Bekijk de website www.nightuniversity.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s