Het eten van de toekomst, kom jij proeven?

Wetenschapper Karin Thomas vertelt op 12 april bij het Junior Science Café op het Theresialyceum over het eten van de toekomst. Ons eten is namelijk flink aan het veranderen. Hoe gaan we om met deze veranderingen, het ruimtetekort, de diervriendelijkheid en het voedseltekort?

eten van de toekomstKarin zal niet alleen vertellen over deze veranderingen, je kan de mogelijke veranderingen tijdens de avond ook proeven!

Datum: 12 april
Waar: Theresialyceum Tilburg (Professor Cobbenhagenlaan 5, 5037 DA Tilburg)
Tijd: 18.30 – 20.15
Entree: gratis, aanmelden verplicht

Schrijf je hier in voor het Junior Sciecne Café van 12 april 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s