De mens tegen de 3D printer

ef3e1627cf37e5801d6f678935703ae1(1)In de bibliotheek van Hilvarenbeek waren wij te gast om te filosoferen met kinderen over de toekomst. Deze sessie was georganiseerd om de kinderen inspiratie op te laten doen voor het schrijven van een verhaal. Dat is gelukt!

Uitkomst van een middagje filosoferen: Met een teletijdmachine zouden we terug moeten gaan naar de oertijd, zodat we minder CO2 gaan gebruiken. Want als we zo doorgaan wonen we binnenkort in een sauna en in een wereld waar de economie geregeld wordt door een economie-regelaar-robot en breekt er een oorlog uit tussen de 3Dprinten en de mens! Wat een fantasie hè?

Benieuwd naar onze volgende activiteiten? Bekijk de agenda op onze homepage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s