2015 een jaar vol uitdagende activiteiten

2015 zit er bijna op. Ook afgelopen jaar hebben wij weer veel leuke en vooral ook leerzame activiteiten georganiseeerd. Op dit moment zijn wij alweer druk aan het organiseren om jullie ook in 2016 weer een uitdagend en afwisselend programma te bieden! Wat er precies aankomt en welke thema’s onze activiteiten gaan krijgen houden wij nog even geheim.

Bekijk regelmatig de Kinderkennisbank en volg ons op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van alles over Tilburg University Junior.

WKB nieuwjaar

TIP!
Bij de aankomende activiteiten vind je alvast een voorproefje van enkele van onze activiteiten die gaan komen komend jaar. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar voor de kinderdialoog over vrijheid op 6 januari.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s