Een Junior Science Café organiseren wij niet alleen

klas1Afgelopen week is klas B1L van het 2college Durendael langs geweest op de universiteit. Samen met deze 18 toppertjes gaat het Wetenschapsknooppunt Brabant een Junior Science Café organiseren waar Lisanne Huis in ’t Veld komt spreken. De VWO-brugklas was super fanatiek en kwam meteen met een berg ideën op de proppen! Ook stelden ze een aantal kritische vragen. Het belooft een mooie avond te worden. Meer informatie volgt!

Klas2

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s