Steun onderzoek naar recht op educatie door schrijfster filosofie leerlijn!

Alle kinderen hebben recht op educatie, maar lang niet alle kinderen gaan naar school. Wist je dat zelfs in Nederland 16.000 kinderen per jaar niet naar school gaan? PhD student en filosofe Marieke Hopman gaat onderzoek doen naar het recht van kinderen op educatie, in de Centraal Afrikaanse Republiek en in Nederland. Je kunt haar project bekijken en (financieel) steunen: http://www.supporttilburguniversity.nl/projecten/right-to-education. Je kunt al doneren vanaf € 5. Dit geld is nodig om het onderzoek te kunnen starten.
Jullie hebben Marieke misschien wel eens ontmoet. Als filosofe heeft zij o.a. de leerlijn “filosofie” van de kinderkennisbank geschreven. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met Tilburg University, Defence for Children / ECPAT en Wetenschapsknooppunt Brabant.
visitekaartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s