Stel jij 17 juni een vraag aan dino-onderzoeker Anne Schulp?

Heb jij altijd al willen weten ‘Hoe oud een T.rex kan worden’, ‘Hoeveel jaar geleden de T.rex leefde’ of ‘Waarom Anne Schulp dino-onderzoeker geworden is’? Grijp je kans en stel je vraag aan Anne Schulp tijdens het Junior Science Café XL op 17 juni!

Er is een Vragenwedstrijd!
Mail je vraag aan Anne Schulp naar wkbrabant@gmail.com. Wordt jouw vraag gekozen tot een van de leukste vragen, dan mag jij deze zelf op het podium aan Anne Schulp stellen. Je kunt tot 10 juni je vraag insturen.

Flyer zonder links

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s