Kinderboek Mijn toekomst. Hoe ziet die eruit? feestelijk gelanceerd

Stijn Rompa Photography

Foto: Stijn Rompa

Donderdag 29 januari is het kinderboek Mijn Toekomst. Hoe ziet die eruit? spectaculair gelanceerd tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Wetenschapsknooppunt Brabant.

Tijdens de drukbezochte bijeenkomst werd het vijfde boek in de reeks van kinderboeken van de Kinderuniversiteit door Koen Becking, Voorzitter van het College van Bestuur van Tilburg University, overhandigd aan Jan Melis, voorzitter van Stichting Natuurpark de Efteling, die de totstandkoming van het boek mede mogelijk maakte.

In het boek Mijn Toekomst, hoe ziet die eruit denken kinderen en professoren van de Kinderuniversiteit na over de toekomst. De professoren van Tilburg University schrijven over thema’s als ‘Zijn wij wijzer dan onze ouders?’, ‘Nemen robots de aarde over?’, ‘Hoeveel mensen kan de aarde aan?’ en ‘Hoe oud word jij?’. Eén ding weten ze in ieder geval echt zeker: de toekomst zal altijd verassend zijn!

Houd deze website in de gaten voor meer foto’s.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s