Een potje twijfelen

foto-6De eerste door Het Wetenschapsknooppunt Brabant georganiseerde dialoogavond was een groot succes. Het thema van de avond was twijfel. En getwijfeld is er zeker!

Vanaf zeven uur stroomde de ontvangstruimte van De Harmonie in Tilburg vol. Onder andere docenten uit het VO en PO, maar ook opleiders en vertegenwoordigers van Het Kind maakte onderdeel uit van het gemêleerde gezelschap .

De openingslezing over twijfel door Marc Vermeulen bood voldoende inspiratie voor de dialoogdeelnemers om een inhoudelijke maar zeker ook persoonlijke dialoog te voeren. Het was duidelijk dat het onderwerp van de dialoog stof gaf tot nadenken. Zelfs tijdens de afsluitende borrel werd er druk nagepraat over het gebruiken van twijfel als kracht in het onderwijs.

Omdat de avond erg positief ontvangen is zijn wij van plan om in de toekomst meer soortgelijke avonden te organiseren. Wil je deze avonden niet missen houd dan deze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s