Op wetenschappelijke expeditie in De Spoorzone

Moendoes

Samen met een groep enthousiaste kinderen is het team van WKBrabant woensdag 17 september op avontuurlijke expeditie gegaan. De indrukwekkende hal 88 van Spoorzone Tilburg stond eventjes helemaal in het teken van de wetenschappelijke ontdekkingsreis Moendoes.

  Moendoes 2

‘Janna Moendion. Apa lo bozo?

Op zoek naar een bewoonbare planeet
Een team van junior wetenschappers werd afgelopen woensdag vanaf de Social Innovation Week Tilburg erop uit gestuurd. Hun missie: de zoektocht naar een planeet waar mensen kunnen wonen. Tijdens de missie ontdekte het team een onbekende planeet, met intelligente bewoners die hun planeet Moendoes noemen. Niet alleen de kinderen, maar ook hun ouders gingen op onderzoek uit: Hebben de Moendianen een geschreven taal? Vriest het wel eens op Moendoes? En zijn de lokale dieren gevaarlijk? Waar de avond begon met een groep kinderen en ouders eindigt de avond met een team van echte (junior) wetenschappers.

Zou jij de volgende keer ook mee op avontuur willen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en wij houden jou op de hoogte van al onze activiteiten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s