Kinderen uit groep 5 en 6 opgelet!

banner nieuwsbriefEr zijn nog enkele plaatsen vrij voor de workshop van Twente Academy op 22 oktober tijdens de Dutch Design Week . De workshop ‘Ontwerp een gezonde broodtrommel’ is voor kinderen uit groep 5 en 6. Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.

Na de workshop krijgen de kinderen een rondleiding langs de projecten van de Technische universiteit in het Klokgebouw.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar junior@tue.nl. Vermeld in deze mail je naam, leeftijd, mailadres en telefoonnummer en natuurlijk voor welke workshop je je wilt aanmelden. Je hoort uiterlijk 13 oktober 2014 of je aan de workshop kunt deelnemen. Vol=Vol. Kijk voor meer informatie op www.tue.nl/ddw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s