Tilburg University opent deuren voor nationale finale WON-Manifestatie

Foto9 oktober 2014 ontvangt Tilburg University 120 middelbare scholieren voor de landelijke finale van de WON-Manifestatie. In totaal zijn er dertien scholen die het in drie verschillende leeftijdscategorieën tegen elkaar op gaan nemen. Wie presenteert het beste wetenschappelijke idee?

De finaledag zal om 10:45 ingeleid worden door onze eigen Rector Magnificus prof. Dr. Eijlander gevolgd door een college van dr. H.C.D.G de Regt. Wegens grote belangstelling zullen deze twee presentaties live te volgen zijn via deze link.

De negen scholen zullen tussen 12:30 – 15:45 uur in besloten setting hun wetenschappelijke ideeën presenteren waarna om 15:00 de landelijke winnaars in de drie categorieën feestelijk bekend gemaakt worden.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s