16 juni André Kuipers in Theaters Tilburg

Junior Science Café met André Kuipers én vragenwedstrijd

 

16 juni om 18.15 André Kuipers

16 juni om 18.15 André Kuipers

De ruimte in met astronaut André Kuipers

Op maandag 16 juni om 18:15 u is er een speciaal Junior Science Café met astronaut André Kuipers in Theaters Tilburg! Hij was maar liefst 193 dagen achter elkaar in de ruimte: een Europees record. Tijdens zijn ruimtereis heeft hij veel wetenschappelijke proefjes uitgevoerd. Voor echte onderzoekers én voor kinderen. Tijdens dit Junior Science Café vertelt André Kuipers wat hij allemaal heeft ontdekt. Om te checken wat jij al weet over de ruimte alles wat daar bij komt kijken, is er een spannende quiz onder leiding van Nathan de Groot (www.nathandegroot.nl)

Vragenwedstrijd

Er is ook een vragenwedstrijd! Stuur je vraag in als reactie onder dit bericht of mail je vraag naar wetenschapsknooppunt@tilburguniversity.edu. Een aantal kinderen met de leukste vragen mogen deze zelf op het podium aan André Kuipers stellen. Je kunt tot 6 juni je vraag insturen.

Kaarten Bestellen

Kaartjes kosten €2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor oudere broers, zussen en ouders is dit €7,50. Bestel hier kaartjes: http://1314.theaterstilburg.nl/agenda/1514/De_ruimte_in_met_astronaut_Andre_Kuipers/Junior_Science_Cafe_met_Andre_Kuipers/.

Na het Junior Science Café vindt er een Science Café voor volwassenen plaats. Meer informatie vind je op de site van het Science Café Tilburg (http://www.sciencecafetilburg.nl/).

 

 

Een Reactie op “16 juni André Kuipers in Theaters Tilburg

  1. Pingback: 16 juni – Science Café met André Kuipers | Science Café Tilburg·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s