Even voorstellen…

Bij Wetenschapsknooppunt Brabant in Tilburg werken wij momenteel met veel plezier samen met een stagiaire van de opleiding Pedagogiek (Jorus Rompa) en twee starters (Neeltje Coppens en Yasmine Khaled) uit het startersbeursproject van onze eigen hoogleraar Ton Wilthagen. En omdat we zo trots op ze zijn, willen we ze wel even voorstellen aan jullie.

Jorus Rompa, student Pedagogiek. Jorus is momenteel bezig met zijn afstudeerstage en richt zich daarin op onderzoekend leren in het onderwijs. Heb je interesse om deel te nemen in zijn ontwikkelteam rondom dit onderwerp mail dan naar j.rompa@tilburguniversity.edu.

Yasmine Khaled, afgestudeerd Toxicologe en starter via Startersbeurs. Yasmine is verantwoordelijk voor de digitale media (zoals de nieuwsbrief), maar met name de technische ontwikkeling van de Kinderkennisbank.nl. Daarnaast is zij een bevlogen wetenschapsjournalist. Suggesties of reacties op de nieuwsbrief kunt u mailen naar y.n.khaled@uvt.nl.

Neeltje Coppens, afgestudeerd Economisch Psychologe en starter via Startersbeurs. Neeltje is verantwoordelijk voor alle activiteiten van het WK Brabant in Tilburg zoals o.a. de partner/WK-bijeenkomsten,  de studiedag en het Junior Science Café. Neeltje’s periode loopt eind maart af dus als iemand een leuke baan voor deze kei weet, mail dan naar neeltje_coppens@live.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s