Studiedag Wetenschap in de klas

Op woensdag 9 april organiseren wij samen met het WSNS een studiedag voor docenten. Op deze studiedag zullen verschillende thema’s aan de hand van workshops worden besproken. De thema’s waarover we het dit jaar gaan hebben zijn: het uitrollen van de kinderkennisbank, ontwikkelteams, nieuwe kennismakingsmodules, techniektoernooi, b@ttleweters en onderzoekend leren. Van 15:30 uur tot 16:00 uur zal er tijdens de pauze een informatiemarkt staan waar verschillende projecten onder de aandacht van de docenten komen. Mocht u interesse hebben om uw project of organisatie hier te willen presenteren of alleen informatie aan te willen leveren hiervoor, dan is deze mogelijkheid er zeker. Neem bij interesse contact met ons op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s