Samen met Pabo en primair onderwijs werken aan de Kinderkennisbank

Wetenschapsknooppunt Brabant is in gesprek met Fontys Pabo Tilburg en het primair onderwijs in Tilburg en omgeving om samen te werken aan de Kinderkennisbank.nl. Het gezamenlijk ontwikkelen en uitrollen van de wetenschappelijke kennismakingsmodules in het primair onderwijs als middel om (aankomende) leerkrachten en basisschool kinderen kennis te laten maken met wetenschap. Op korte termijn gaan studenten van de Pabo in Tilburg in de vorm van een pilot aan de slag met de kennismakingsmodule filosofie. Marieke Hopman, afgestudeerd filosoof en docent aan de academische Pabo in Amsterdam (waar zij al dagelijks werkt met de Kinderkennisbank), zal tijdens deze pilot de studenten introduceren in de wereld van de Kinderkennisbank. Maar dit is nog maar het begin van een mooie samenwerking… Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s