Kindercollege TUE – De logistieke planning van Sinterklaas

Heb jij gisteren ook zwarte pieten gezien op Technische Universiteit Eindhoven? Wat kwamen die daar doen? Zij kwamen voor het kindercollege. Het ging over de logistieke planning van Sinterklaas. Eindelijk geleerd hoe Sinterklaas al die pakjes toch in Nederland krijgt en dat hij daar 300 inpakpieten voor nodig heeft!  Heb jij het college gemist en wil het terugkijken? Dat kan via deze link: http://www.tilburguniversity.edu/nl/onderwijs/wetenschap-voor-scholieren/kinderuniversiteit/colleges_2013/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s