Junior Science Café : de spannendse geheimen van geheimen!

Op dinsdag 19 november vindt de 18de editie van het Junior Science Café plaats. Het onderwerp is dit keer erg spannend; Het zal namelijk gaan over geheimen. Geheimen zijn heel bijzonder: Iedereen heeft ze en toch mag niemand ze weten. Maar het is moeilijk iets geheim te houden, hoe komt dat? En waarom hebben we eigenlijk geheimen? Dr. Andreas Wismeijer zal jullie er heel veel over leren. Niet alles natuurlijk, sommige dingen moeten nu eenmaal geheim blijven….Kom jij ook? Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over geheimen en zit je in groep 6, 7 of 8? Dan ben je vanaf 17.45 uur welkom in Sociëteit de Harmonie te Tilburg! Schrijf je nu in door een e-mail te sturen naar wkbrabant@gmail.com, want er is een beperkt aantal plaatsen! Het Science Café is van 18.00 uur tot 19.00 uur en je ouders kunnen vanaf een afstandje toekijken. Heb je nog vriendjes en vriendinnetjes die het ook leuk vinden om te komen, nodig ze dan gerust uit! Vertel wel dat ze zich moeten aanmelden via het e-mailadres. Vermeld in je opgave de volgende gegevens:

  •  Je voor- en achternaam
  • De naam van je basisschool
  • De groep waar je in zit
  • Opgeven kan t/m 16 november. Meer informatie volgt na opgave.

Hopelijk tot 19 november!sciencecafekaart

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s