Ikke, ikke, ikke en de rest kan ….! Over delen, verdelen en samen zijn

afbeedling-groot.pngOp dinsdagavond 17 september 2013 vindt het zevende Junior Science Café plaats! Het doel van het Junior Science Café is om je kennis te laten maken met de wetenschap. Dit keer is het thema: Ikke, ikke, ikke en de rest kan…, over delen, verdelen en samen zijn. Professor Ilja van Beest van de Universiteit van Tilburg zal je vanalles vertellen en zelf laten ontdekken over dit onderwerp!

Wat doe je bijvoorbeeld als je snoepjes wil hebben, maar deze op de bovensteplank liggen en je er niet bij kunt? Wie haal je er dan bij om te helpen? Een sterker iemand of een minder sterk iemand? En hoeveel snoepjes zou diegene dan willen? Wat is dan eerlijk, delen of niet?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over het delen en samen zijn en zit je in groep 6, 7 of 8? Dan ben je vanaf 17.45 uur welkom in Sociëteit de Harmonie te Tilburg!

Schrijf je nu in door een e-mail te sturen naar wkbrabant@gmail.com, want er is een beperkt aantal plaatsen! Het Science Café is van 18.00 uur tot 19.00 uur en je ouders kunnen vanaf een afstandje toekijken. Heb je nog vriendjes en vriendinnetjes die het ook leuk vinden om te komen, nodig ze dan gerust uit! Vertel wel dat ze zich moeten aanmelden via het e-mailadres.

Vermeld in je opgave de volgende gegevens:

  •  Je voor- en achternaam
  • De naam van je basisschool
  • De groep waar je in zit

Opgeven kan t/m 12 september. Meer informatie volgt na opgave.

Hopelijk tot 17 september!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s