Back to school!

poster kindercollegesDe scholen zijn weer begonnen, tijd om weer lekker samen te leren! Heb je in de vakantie bijzondere ontdekkingen gedaan of gewoon lekker uitgerust? En welke verhalen kun jij aan je vrienden en vriendinnen vertellen?

Deze week ontvangt jouw school de nieuwe planning voor de colleges van de Kinderuniversiteit. Ben jij nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar zit en waarom sommige dingen zijn zoals ze zijn? Dan is de Kinderuniversiteit iets voor jou!

Zes keer per schooljaar organiseren Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven de Kinderuniversiteit. De colleges worden gegeven door echte professoren van de universiteit die je kennis laten maken met de wetenschap. Al nieuwsgierig? Je kunt je nu al inschrijven voor het college op 11 september! Kijk snel op:  http://www.tilburguniversity.edu/nl/onderwijs/wetenschap-voor-scholieren/kinderuniversiteit/inschrijving/

De kindercolleges zijn op:

Datum & tijdstip

Locatie

Woensdag 11 september 15:00 – 16:00 ” Houd je hoofd koel!”. Hoe gaat je lichaam om met temperatuur wisselingen? Door professor Frans van de Vosse. Bij de Technische Universiteit Eindhoven.
Woensdag 9 oktober 10:00 – 11:00 * TilburgUniversity
Woensdag 20 november 15:00 – 16:00 Technische Universiteit Eindhoven
Woensdag 19 februari 15:00 – 16:00 TilburgUniversity
Woensdag 19 maart 15:00 – 16:00 Technische Universiteit Eindhoven
Woensdag 16 april 15:00 – 16:00 TilburgUniversity

* Bestemd voor klassen uit het excellent onderwijs. Geen individuele aanmelding mogelijk.

Wil je nu al aan de slag in de wetenschap? Je kunt de colleges terug kijken op http://www.tilburguniversity.edu/nl/onderwijs/wetenschap-voor-scholieren/kinderuniversiteit/colleges_2013/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s