Junior Science Café 6: Een kijkje achter de schermen van het Babylab

JSC 14mei
Beste wetenschapper in wording,

Op dinsdagavond 14 mei 2013 zal voor de zesde keer het Junior Science Café plaatsvinden.

Deze avond zal er een wetenschapper van het Babylab van de Universiteit van Tilburg komen spreken. In het babylab wordt er onderzocht hoe kinderen zich ontwikkelen in de eerste drie jaar van hun leven. We krijgen een virtuele rondleiding door het Babylab, zodat we er achter komen hoe een echt wetenschappelijk onderzoek naar hersenactiviteit bij baby’s en jonge kinderen verloopt. We nemen ook een kijkje in de hersenen en er wordt uitgelegd hoe er met behulp van electro encephalogram (EEG) hersenactiviteit gemeten kan worden.Zit je in groep 6, 7 of 8? Dan ben je vanaf 17.45 uur welkom in Sociëteit de Harmonie te Tilburg. Van 18.00 uur tot 19.00 uur zal het beginnen, terwijl je ouders vanaf een afstandje toe kunnen kijken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over het Babylab?
Schrijf je dan nu in door een e-mail te sturen naar wetenschapsknooppunt@uvt.nl, want er is een beperkt aantal plaatsen! Ook als je andere kinderen kent die graag naar het café komen, mogen zij zich uiteraard opgeven!

Graag in je opgave de volgende gegevens vermelden:
– Je voor- en achternaam
– De naam van je basisschool
– De groep waar je in zit

Opgeven kan t/m 11 mei. Meer informatie zal volgen na deadline van opgave.

Hopelijk tot 14 mei!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s