Nieuw bij sCoolscience: het wetenschapsspel Moendoes!

moendoes jsc

Onze collega’s van sCoolscience in Eindhoven komen met iets nieuws: het wetenschapsspel Moendoes. Het spel, geschikt voor zowel primair onderwijs als voortgezet onderwijs, is bij sCoolscience gratis verkrijgbaar, inclusief een workshop/demonstratie van het spel voor leerkrachten/docenten.

Expeditie Moendoes is een spannend spel met opdrachtkaartjes, waarin leerlingen een onbekende planeet in kaart brengen. Ze moeten daarvoor informatie verzamelen, gegevens uitwisselen en conclusies publiceren: kortom, te werk gaan als een team wetenschappers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s