Kinderen blij met Moendoes in het Junior Science Café

moendoes jsc

Afgelopen dinsdag was het Junior Science Café weer een groot succes! Met o.a. wetenschappers van de Universiteit van Eindhoven zijn de kinderen op ontdekkingsreis gegaan op planeet Moendoes.

Met behulp van allerlei bronnen die verspreid door het café lagen, konden de kinderen allerlei vragen beantwoorden. Stukje bij beetje kwamen we zo meer te weten over de onbekende planeet. We zijn tot de conclusie gekomen dat wetenschappers onder andere moeten kunnen samen werken, nieuwsgierig moeten zijn en van elkaar kunnen leren.

Wil je het volgende Junior Science Café niet missen? Zet dan 14 mei alvast in je agenda en houd deze blog in de gaten voor de inschrijving. Het zal deze keer gaan over het Babylab van de Universiteit van Tilburg….

We hopen je te zien bij een van onze Junior Science Cafés!