Kindertafel tijdens de Week van de Dialoog

Op 7 november 2012 organiseert het Wetenschapsknooppunt kindertafels voor de Week van de Dialoog. Tijdens deze middag op de Universiteit kunnen kinderen discussieren en hun droomidee tekenen over het thema ‘Lef’. Een kindertafel bestaat uit een gespreksleider en 6 kinderen. Dit groepje kinderen krijgt de kans alle leuke ideeen en wensen die zij hebben met elkaar uit te wisselen of er vragen over te stellen aan de gespreksleider.

Lijkt het jou ook leuk om op 7 november van 15.30 uur tot 16.30 uur te praten over ‘lef’ bij Tilburg University? Geef je dan nu op via deze website http://tilburg.dialoogtafels.nl/locations/156. Graag zien we jouw aanmelding tegemoet!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s