Junior Science Café 3: Rekenen met mozaiek

Op 11 september aanstaande zal het derde Junior Science Café gehouden worden. Dit keer zullen 30 kinderen samen met docent Tom Goris, namens Fontys Hogeschool Lerarenopleiding en Stichting Zayandeh, rekenen met mozaieken van de Islamitische kunst. De workshop en lezing worden gehouden van 17.00uur tot 18.00uur en zitten helaas al vol dit keer. Om een indruk te krijgen van de workshop die op 11 september gegeven wordt kun je de volgende website bezoeken: http://www.zayandeh.nl/projecten.htm

Het volgende Science Café zal plaatsvinden op 27 november: noteer het alvast in je agenda!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s