Voorbereidingen conferentie ‘Wetenschap in de klas’

Op 18 april 2012 zal het Wetenschapsknooppunt een middag organiseren met drie tot vier interactieve workshops. Deze workshops omvatten de digitale kaartenbak: leerlijn filosofie, een onderzoek naar filosoferen in het basisonderwijs, leerlijn bijzondernemen en het computerspel Bruto Nationaal Geluk. De conferentie is in het speciaal opgezet voor teams, (toekomstige) docenten, directeuren en coördinatoren uit het basisonderwijs. Daarnaast staat deze middag in het teken van de eerste verjaardag van het Wetenschapsknooppunt van Tilburg. We zijn druk bezig met het inschrijvingsproces dus houd 18 april alvast vrij in je agenda!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s