Inschrijven toptoets

Het is zover: je kunt je inschrijven voor de Toptoets! Stichting Cognitief Talent organiseert voor de zestiende keer op rij de Toptoets. Ook op de Universiteit van Tilburg kunnen kinderen die in groep 8 van het basisonderwijs zitten deelnemen aan de Toptoets. Deze toets zit vol uitdagende opgaven waarop kinderen hun denkvermogen en kennis maximaal kunnen loslaten. Aan de Toptoets kun je maar één keer meedoen. De toets is er voor leerlingen van de basisschool die de overstap naar het voortgezet onderwijs maken. De toets richt zich op leerlingen die leergierig zijn, veel weten en een scherp brein hebben. Dit jaar vindt de Toptoets plaats op 18 april om 9.00 uur. Voor het inschrijven en meer informatie kun je op deze website terecht: www.toptoets.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s