Science Café 24-01-12

Gisteren vond het Science Café van Tilburg plaats. Tijdens dit café werd er gesproken over het ontstaan van de wereld en wat er precies in de sterrenkunde speelt. Is het mogelijk dat er leven bestaat op een andere planeet dan de aarde zelf? Saskia en Mirna waren nieuwsgierig naar deze avond, omdat het Wetenschapsknooppunt wellicht een kinderversie van het Science Café kan gaan introduceren. Naar aanleiding van een gesprek met Ad Vingerhoets, voorzitter van het Science Café, kwam het tot stand dat er een kijkje moest worden genomen in het ‘grote mensen’ Science Café.

Het was een druk bezochte activiteit, waarbij er na afloop van de lezingen na gediscussieerd werd over het buitenaardse leven. We hebben een goede indruk gekregen van wat het Science Café precies inhoudt, en zijn benieuwd naar de verdere ontwikkeling van een kinder editie. Als alles volgens planning verloopt, zal deze op 20 maart 2012 voor het eerst plaatsvinden. Meer nieuws volgt snel!

Benieuwd wat het Science Café precies inhoudt? Neem een kijkje op http://www.sciencecafetilburg.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s